Треньорът на италианския Наполи Валтер Мацари отсече, че неговият отбор не се страхува от Байерн, въпреки голямата класа на "Баварците".

Днес двата тима ще се изправят един срещу друг на "Сан Паоло" в двубой от Група А на Шампионската лига, който ще бъде от доста важно значение.

И двата отбора се представят добре от началото на най-комерсиалния турнир. Наполи има победа и равенство, докато Байерн има две победи.

"Байерн е фантастичен отбор, който има в състава си наистина страхотни футболисти", коментира Мацари на пресконференцията преди мача.

"В последните им десет срещи те са записали девет победи и едно равенство, което наистина показва, че немците са в страхотна форма", добави специалистът.

"Ние обаче не се страхуваме от противника и ще дадем всичко от себе си. Ако Наполи спечели, това ще бъде историческа победа за моя отбор, както и за Неапол", каза още той.

"Ще направим всичко възможно, за да успеем да зарадваме прекрасните си фенове. Сигурен съм, че Байерн изпитва голям респект към нас, както и ние към тях. Не можем да разчитаме на подценяване от тяхна страна, това е сигурно. Ще играем за победа и се надявам да я постигнем", завърши треньорът на Наполи.