Треньорът на Рома Руди Гарсия има три сериозни дилеми преди днешния мач от Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен, пише "Газета дело Спорт".

Едната дилема пред френския специалист е дали да заложи на Ашли Коул на левия бек или да пусне Василис Торосидис, тъй като смята, че отборът му трябва да играе перфектно в отбрана, за да успее да се справи със силните атакуващи играчи на противника.

Все пак обаче англичанинът е фаворит за титуляр, заради големия си опит в най-комерсиалния турнир. Той до момента е изиграл цели 106 мача в турнира.

Специалистът има сериозна дилема и за центъра на защитата. Koстас Манолaс със сигурност ще започне като титуляр днес, но Гарсия се колебае кой да му бъде партньор в центъра на отбраната - Мапу Янга-Мбива или Давиде Астори.

Третият сериозен проблем пред треньора на Рома е състоянието на Хуан Итурбе, който има оплаквания и ще трябва да премине късен фитнес тест, за да се види, дали ще играе.

Ако все пак той не се появи на терена, Адем Ляич ще заеме мястото му и ще атакува противника с Франческо Тоти и Жервиньо.