Играчите на Тотнъм са силно мотивирани за предстоящото им участие в Шампионската лига, заяви мениджърът на англичаните Маурисио Почетино след жребия за груповата фаза. "Шпорите" попаднаха в група "Е", където са още отборите на ЦСКА Москва, Байер Леверкузен и Монако.

"Шампионската лига мотивира всеки един футболист. Моите уважения към Лига Европа и отборите, които играят в нея, но там не е същото. Шампионската лига е най-големият турнир и всички сме мотивирани за мачовете в него. Аз също попадам в това число, защото ще участвам в него за първи път като мениджър. Ще бъде интересно и за мен, и за играчите", каза Почетино преди старта на турнира.

Почетино добави, че за него не е изненадващо това, което направи Ерик Ламела в мача срещу Кристъл Палас. Финтът на аржентинеца срещу Андрос Таунсенд стана много популярен в интернет и беше един от най-обсъжданите моменти от футболния уикенд в Англия.

"Ламела често пробва подобни неща по време на тренировка. За мен обаче е важно да уважаваш противника и да не го унижаваш. Това е стилът на игра на Ламела и не е редно подобен финт да се празнува, коментира или каквото и да било друго", заяви Почетино.