Дидие Дрогба дава признаци на бързо възстановяване разкри мениджърът на Челси Андре Виаш-Боаш.  

Както е известно нападателят бе закаран в болница днес, след като получи тежък удар в главата от вратаря на Норич Джон Руди по време на победата на Сините с 3:1. Котдивоарецът изпадна в безсъзнание и бе изнесен на носилка и с кислородна маска.

По думите на мениджъра на Челси той е останал в безсъзнание "известно време". “Чакаме резултатите от пълните прегледи, най-вече от рентгена. Надяваме се да му няма нищо. Той вече даде добри знаци за възстановяване, което ни успокоява донякъде” каза той.  

Виаш-Боаш допълни, че няма проблем с действията на Руди. Двамата с Дрогба се сблъскаха при спор за висока топка. “Сблъсъкът бе ужасен. Той напълно загуби съзнание на терена. Трябва да бъда благодарен не само на моите играчи, но и на тези на Норич и на медицинския екип, че реагираха бързо в потенциално опасна ситуация” добави наставникът.

По-късно тази вечер сайтът на клуба съобщи, че футболистът е напуснал лечебното заведение след направените му изследвания и ще остане под наблюдение на медицинския екип на клуба.