Младата звезда на Челси Даниел Стъридж смята, че новият му съотборник на "Стамфорд Бридж" Гари Кейхил може да си осигури титулярно място в националния отбор на Англия след пристигането си в лондонския клуб.

Бранителят подписа контракт със "Сините" преди броени дни и по този начин стана първото ново попълнение на отбора за зимния трансферен прозорец.

Стъридж и Кейхил се познават отлично, тъй като бяха заедно в състава на Болтън, когато талантливият нападател играеше като преотстъпен за "Тротърс".

Атакуващият футболист от своя страна сподели, че очаква след трансфера си на "Стамфорд Бридж" Кейхил да бъде титуляр за Англия и да играе редом до Ашли Коул и Джон Тери в отбраната на "Трите лъва".

"Гари е много добър с топката в крака, а освен това е изключително силен и притежава добра скорост", коментира своя нов съотборник Стъридж пред официалния сайт на клуба.

"Той има всичко, което трябва на един централен защитник. Когато бях в Болтън, той ме намираше със страхотни пасове от задни позиции на няколко пъти. Ако го прави пак, това ще бъде добре дошло", добави той.

"Мисля, че ако той играе редовно до края на сезона, тогава може да си осигури място и в титулярния състав на Англия и да играе в задни позиции, редом с Джон Тери и Ашли Коул", завърши юношата на Манчестър Сити.