Бранителят на Челси Джон Тери смята, че напрежението в борбата за титлата в Англия е върху конкурентите Ливърпул и Манчестър Сити.

"Много е важно да продължим да печелим мачовете си, но все още не зависим само от себе си. Много е трудно", сподели Тери.

"Манчестър Сити трябва да загуби, или да завърши наравно някъде, а на нас ни предстои мач на "Анфийлд". Това е страхотен край на сезона за всички."

"Ако погледнем резултата на мача Ливърпул - Сити, това навярно е е това, което ние искахме, макар че в момента Ливърпул направо лети."

"Нашият мениджър ни каза още преди мача, че ако ние не спечелим нашата среща, това ще направи нещата по-лесна за конкурентите, без значение от резултата между тях."

"Ние спечелихме трите точки и напрежението все още е върху отбора над нас в класирането, както върху този под нас в таблицата."

"Сега имаме няколко дни, в които да се подготвим за срещата със Съндърланд и нашият фокус ще е насочен към този мач. Те се борят за оцеляването си. Между борбата за спасение и борбата за титлата ние трябва да сме по-гладни от тях в преследването на целта си."

"Решението на рефера Фил Дауд да изгони Чико Флорес? За мен това е втори жълт картон. Съдията взе важно решение толкова рано и според мен то беше правилно. Трябва да го поздравим", допълни Тери.