Звездата на Челси Еден Азар заяви директно, че е късметлия да играе в един отбор с Диего Коста, който е заплашен от наказание заради скандалните ситуации от мача с Ливърпул във вторник.

Още по темата

 

Нападателят настъпи Мартин Шкъртел и Емре Джан, като при втория случай останаха съмнения за умишлени действия. Освен това испанецът с бразилски произход си навлече и гнева на Стивън Джерард.

"Нямам представа дали щях да мразя мачовете срещу Коста, ако не бяхме в един отбор. Но сега играя с него и съм щастлив от това. Късметлия съм да бъдем съотборници", каза Азар.

"Диего мотивира всички ни. Когато играеш с него, трябва да даваш всичко от себе си. Може да видите това от всяко негово действие. Той дава живота си."

"Дори когато не бележи, той дава всичко от себе си. За нас, неговите съотборници, е много добре, когато играем с него. На тренировките е различен."

"Но в мачовете е много добър, никога не спира. Срещу Ливърпул Коста показа силна психика. Сега всеки отбор и всеки футболист го знае. Ние се нуждаем от него, защото той може да вкара по всяко време", поясни белгиецът.