Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо отрече информациите, че шампионът на Англия проявява интерес към нападателя на Атлетико Антоан Гризман и дори е готов да плати неустойката по договора му от 60 милиона евро, за да го вземе. 

Французинът направи много силна кампания с екипа на Дюшекчиите и португалецът призна, че се възхищава на футболиста, но това не означава, че лондончани ще направят опит да го вземат. 

„Гризман е страхотен нападател, но той не попада в нашите планове и не е сред целите ни за следващия сезон. Не се интересуваме от него” коментира Специалния пред „Марка”. 

Самият играч пък обяви, че се чувства отлично на „Висенте Калдерон”. „В Атлетико съм добре. Това бе първият ми сезон и аз не съм от хората, които напускат даден клуб след само една година в него. Все още има какво да уча и зная, че тук мога да постигна много и да стигна далеч”. 

Гризман вкара 25 гола в първата си кампания при столичани, като от тях 22 бяха в първенството и бе безспорният №1 в атаката на отбора, като след него остана Марио Манджукич с 20 гола.