Мениджърът на Челси Антонио Конте разкри, че иска неговият отбор да играе с голяма агресия, за да си изгради идентичност, която не може да бъде сбъркана.

"Обичам моят отбор да играе с голяма агресия и интензитет. Обичам да виждам това. Ние тренираме здраво, за да се подготвим точно за това, защото искам моят отбор да има идентичност", коментира Конте.

"Искам по време на нашите мачове хората да си казват "о, играе Челси". Това е важно за мен, за клуба, за собственика, за всички."

"Това е моят футбол и го изповядвам навсякъде, където съм работил. Винаги съм давал идентичност на моите отбори. И искам да го предам на играчите си. Доволен съм, защото виждам отношение от тях."

"Искам да продължим по същия начин, защото това е начинът да сме колкото се може по-скоро в борбата за титлата. Не да говорим, а да действаме."

"Съжалявам за червения картон на Фабрегас. По време на подготовката се случва играчите да са по-бавни и да закъснеят с реакциите си."

"Извинявам се за червения картон на Сеск, той е добро момче. Не е от типа играчи, които правят такива неща. Извинявам се и на футболиста на Ливърпул", добави Конте.