Джорджо Киелини е цел номер 1 пред Челси на трансферния пазар. След измъчената победа с 2:1 над Уотфорд в събота мениджърът Антонио Конте категорично отсече: "Имам нужда от още един защитник. Имаме само петима, а в момента играят четирима. А петият е младият Ола Айна.

И ако някой се контузи, ще имаме сериозен проблем". Първото желание на италианеца беше Леонардо Бонучи, но изглежда, че Ювентус няма намерение да се раздели с него. Исканите почти 70 млн. евро от Наполи за другия набелязан - Калиду Кулибали, изглеждат прекалено много, заради което Конте се насочва към Киелини. А за привличането на 32-годишния бранител Челси са готови да предложат 29 млн. евро.

Нежеланието на Ромелу Лукаку да се върне на "Стамфорд Бридж" пък накара лондончани да потърсят друг вариант в атака и той отново е от Ювентус. Според "Мирър" Конте е хвърлил око на резервата Марио Манджукич и за него също е склонен да даде 29 млн. евро.

В същото време според "Дейли Експрес" "сините" вече са направили оферта за 70 млн. евро за Хамес Родригес от Реал Мадрид.