Италианският бранител на ЦСКА Фабрицио Грило бил здрав като бик и информациите от последните дни, че отново е контузен не отговоряли на истината.

23-годишният юноша на Рома още не е играл за червените заради мистериозната травма, която след подписването на договора му продължи да лекува в родината си.

Преди няколко дни Грило се върна в София, след което се появиха твърдения, че страда от хронична контузия и има пластина в крака.

"Не разбирам кой и защо сипе лъжи по мой адрес. Когато прочетох, че съм имал пластина в крака, много се ядосах. Аз съм първият, който съжалява, че още не съм играл, но още по-разочароващо е да се пускат подобни измислици за здравословното ми състояние", заяви Грило пред Sportal.

"В момента се чувствам добре. Тренирам по специално изготвена програма и до 6-7 дни ще мога да играя. Заедно с треньорския щаб на ЦСКА преценихме, че е редно да не форсираме възстановяването ми, за да не се появи отново проблем с мускула. Да, контузията ми беше сериозна, но вече я преодолях. Мисля, че спокойно ще мога да играя 30 минути срещу Бешикташ", добави италианецът.