Аспарух Никодимов коментира за пореден път без особен оптимизъм положението на "Българска армия". В петък председателят на надзорния съвет на ЦСКА Лоурънс Дейвис говори открито пред медиите в България.

На пресконференцията той сподели, че ЦСКА е заспал гигант, който е страдал от предишни управления. Дейвис каза още, че иска "червените" да си върнат старата слава, да станат редовен участник в Шампионската лига, да се платят голяма част от задълженията, както и още куп други хубави неща.

Паро Никодимов обаче смята, че на тези приказки могат да се вържат само наивници и за пореден път не остана оптимист за бъдещето на "армейците".

"Новите ръководители на ЦСКА само се оплакват. Ето, пак има неизплатени заплати на футболистите. Това ме притеснява доста", сподели Паро пред "Тема Спорт".

"Приказките на Дейвис са за лаици. Този филм, който той прожектира, съм го гледал много пъти. В 9-те месеца, в които бях в клуба, се наслушах на обещания, а накрая имаше среден пръст за всички. Дано този път нещата да са различни, но засега съм скептик", каза още той.