Ръководството на ЦСКА планира да привличе през зимата поне едно каре нови играчи, които да подсилят тима за пролетния дял на първенството.

Според "Тема Спорт" треньорският щаб на тима ще иска се раздели също и с поне четирима футболисти, които на този етап рядко попадат дори в групата. Договора си с клуба вече разтрогна Рангел Абушев.

Християн Кировски, Бруно Морейра, Ревсон, Иво Райков също рядко намират място в състава на Стойчо Младенов за даден мач и може да бъдат обявени за ненужни през зимата.

Повечето от новопривлечените по време на паузата почти сигурно ще бъдат само чужденци. За новите попълнения на отбора ще помага и председателят на надзорния съвет на ЦСКА Лоурънс Дейвис. Англичанинът вече съдейства за подписите на Мамади Сидибе и Брайън Хауърд. 

Стойчо Младенов разполага в момента с 4-ма вратари, като поне един от тях може да се окаже ненужен в състава. Райс Мболи, Томас Черни, опитният Стоян Колев и юношеският национал Анатоли Господинов се конкурират за място под рамката на вратата.

През лятото бяха привлечени приблизително 20 играчи, което беше обяснимо, имайки предвид факта, че 2 дни преди старта на шампионата ЦСКА разполагаше с едва шестима играчи с договор.