Треньорът на Крумовград Станислав Генчев похвали възпитаниците си след равенството (2:2) с ЦСКА в срещата от 33-ия кръг на Първа Лига, провела се на Националния  стадион "Васил Левски". Специалистът коментира и слуховете, които го пращат на треньорския мостик в Левски.

"Горд съм от моите футболисти с тяхното поведение през целия мач, въпреки че имахме наказани, контузени и само двама, които могат да влязат от пейката. Изравнихме и имахме проблеми, след като основни футболисти напуснаха, влязоха само двама.

Мачът започна по най-добрия начин за нас. ЦСКА изпитваше сериозни проблеми да ни пресира. Можехме дори да водим. След почивката ЦСКА взе инициативата, но по обективни причини. Момчетата са изключително сплотени и не се предеват.

Четирима основни футболисти ни липсваха, но тези, които влязоха на техните места, се представиха повече от добре и си заслужиха местата в отбора. Концентрирани сме да завършим сезона без загуба. След края на сезона ще преценяваме накъде, как и какво ще правим", допълни Генчев.

"Не знам дали ще ходя в Левски. Аз съм бивш футболист на Левски и не виждам причина феновете да не ме посрещнат добре. Засега няма нищо, но след края на сезона ще разговаряме. Всеки треньор иска да направи крачка напред. Аз искам да се развивам", отговори Генчев на въпрос дали ще е новият треньор на Левски.