Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев заяви, че е много горд от равенството 2:2 срещу ЦСКА като гост в мача от 33 кръг на Първа лига.

„Искам да кажа, че съм изключително горд от моите футболисти и от поведението им през целия мач, момчетата не се предадоха дори при негативен резултат, много съм доволен, когато човек се труди, бива и възнаграден, така се случи и при нас. Крайният резултат е удовлетворителен.

През второто полувреме ЦСКА имаха игрово предимство, но има обективни причини за това. Всички за заслужили този резултат от вратаря до нападателя, аз винаги съм наблягал на колективната игра, много сплотени момчета, които не се предават“, заяви Станислав Генчев.

Специалистът отказа да коментира информациите, които го свързват с работа в Левски: „Няма по какъв начин да ни повлияе името на съперника в следващия мач Левски, аз съм концентриран върху работата си в Крумовград. Ние сме се концентрирали да завършим сезона без загуба, след като свърши сезонът ще преценяваме накъде, как и какво ще правим. Една седмица ни остава да завършим сезона без загуба“.