Бившият играч, треньор и ръководител на ЦСКА Аспарух Никодимов направи любопитен коментар за предстоящото "вечно дерби" с Левски.

Срещата е утре от 16.00 часа на Националния стадион "Васил Левски" и ще се следи пряко в Gol.bg.

Паро обяви, че ЦСКА е фаворит в мача, но не трябва да подхожда високомерно спрямо "сините", над които има пет последователни шампионатни победи.

Легендарният играч на армейците обяви, че при загуба кризата в Левски ще се задълбочи още повече.

"Всеки един от двата отбора ще иска да победи в събота. Дано сега Левски и ЦСКА се представят далеч по-добре от миналата година и да се получи един интересен мач, който да задоволи претенциите на всички. Все пак това е нещото, което хората очакват от това вечно дерби".

"ЦСКА трябва да забрави, че е фаворит. Затова този мач е дерби, защото в него няма изявен фаворит. Никога не е имало и никога няма да има. Според мен двата съперника няма с какво да се изненадат в мача. Те се познават много добре, треньорите също знаят стила на работа на другия".

"Според мен ще се получи едно дебнене и надлъгване. Може би Левски ще бъде по-агресивният отбор в това вечно дерби, защото равенството устройва ЦСКА. Ако армейците победят вечния си съперник, а след това и Лудогорец, те могат да дръпнат с 9 точки на върха".

"Докато сините ще се стремят на всяка цена да стигнат до трите точки, ако не искат да закъсат яко в първенството", заяви Аспарух Никодимов.