ЦСКА постигна победа със 8:0 над Беласица в среща от 9-ия кръг на Югозападната "В" група и по този начин отборът продължава да е без допуснат гол в аматьорския ешалон на родния ни футбол.

Преслав Йорданов се отчете с хеттрик в този мач, след като реализира съотвено в 45-ата, 49-ата и 60-ата минути.

Галчев записа два гола -  в 7-ата минута и 89-ата минута, а Николай Цветков също реализира два. Той се разписа в 56-ата и 71-ата минути. Танчев от редиците на гостите си вкара автогол в 52-ата минута. 

След този мач ЦСКА е абсолютен лидер в класирането с пълен актив от точки. Тимът има 27 пункта и е с голова разлика 43-0.


Началото на мача започна доста позитивно за домакините и още в 7-ата минута те стигнаха до попадение и откриха резултата.

Борис Галчев стреля директно от фаул на около метър от наказателното поле и препарира противниковия вратар.

В 15-ата минута се наложи и стражът на ЦСКА да се намесва, като той изби опасен удар на Кабранов.

Постепенно Беласица започна да поглежда все по-често към вратата на ЦСКА, но въпреки това гостите така и не успяваха да създадат нещо кой знае колко опасно.

В самия край на полувремето домакините удвоиха аванса си. След центриране на Динчев стражът на Беласица не се разбра с бранител от своя тим и в крайна сметка Преслав Йорданов от близка дистанция успя да вкара топката във вратата.

Второто полувреме започна по прекрасен начин за домакините и резултатът стана калсически в 49-ата минута. След центриране от корнер на Борис Галчев, Преслав Йорданов скочи над всички, засече с глава и прати топката в долния десен ъгъл на Беласица за 3:0.

В 52-ата минута Иван Танчев си вкара автогол. Футболистът засече неспасяемо топката след центриране в наказателното поле. Така изоставането ан гостите стана четири гола. 

Четири минути след това домакините вкараха и пети гол. Влезлият като резерва Николай Цветков реализира след много красив и точен удар от границата на наказателното поле. 

Голеадата продължи и в 60-ата минута ЦСКА стигна и до шесто попадение. Николай Цветков отправи страхотна тупалка, а стражът на домакините изби. При добавката обаче Преслав Йорданов бе безкомпромисен и оформи своя хеттрик. 

Единадесет минути по-късно Николай Цветков вкара втория си гол в мача след асистенция на Павел Головодов. 

В 89-ата минута Галчев вкара втория си гол в мача, след като първоначално ударът му бе спасен, но при добавката не сгреши.

ЦСКА - БЕЛАСИЦА 8:0
1:0 Галчев 7
2:0 П. Йорданов 45
3:0 П. Йорданов 49
4:0 Танчев 52 автогол
5:0 Цветков 56
6:0 П. Йорданов 60
7:0 Цветков 71
8:0 Галчев 89

Съставът на ЦСКА: 12.Колев, 3 Динчев, 4.Чорбаджийски, 5.Иванов, 6.Бранеков, 8 Галчев (к), 9 Йорданов, 11. Головодов, 14. Аясс (55 - Витанов), 17.Кикарин, 18. Божилов