Бившият шеф на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов-Цимбика коментира инцидента преди мача с Прин ГД, който ЦСКА спечели с 4:0 по-рано днес. Както е известно той не беше допуснат да влезе със своя автомобил, което предизвика скандал с полицията.

"Значи на стадиона могат да влизат от фракцията "Енималс" с колите защото носят кокаин, амфети, трева, вибратори и лубриканти, а ние трябва да паркираме на три километра от стадиона", възмути се пред Sportlive.bg Стоянов.

"Някой, някъде чул ли е да съм казвал, че ще саботирам мача. С мен бяха "армейци", от Дупница, Плевен, Перник..., и които от години милеят за този клуб. Може да са ми бащи. Дилърите на Росен Животното обаче са по-важни, защото са мажоретки на Гриша Ганчев, а ние - не", отговори той на въпросът дали е целял спиране на мача.

Накрая Стоянов разкри, че планираната среща на Гриша Ганчев с феновете след двубоя е пропаднала заради неговото присъствие: "Като научиха, че сме там и могат да се задават неудобни въпроси, казаха че такава сбирка няма да има. Ганчев привика около 40 платени фенове, в "Литекс Тауър", ама това е добре за нас. Нека си ходят там, ние сме на "Армията".