ЦСКА ще играе с резервите си в сблъсъка с втория в Югоза­падната В група Витоша Бистрица на 18 май. Двубоят с „бистришките тигри” тряб­ваше да се проведе на 17 ап­рил, но бе отложен по молба на армейците, тъй като само три дни по-късно бе полуфи­налът реванш с Берое за купа­та на "Армията".

Очаква се Христо Янев да се лиши от ус­лугите на поне 6-7 от основ­ните си играчи срещу Вито­ша, за да ги предпази от кон­тузии преди финала с Монта­на. Най-вероятно като титу­ляри срещу водения от Коста­дин Ангелов тим ще излязат младоците Васил Попов, Петър Витанов, който разо­чарова сериозно с представя­нето си срещу Сливнишки ге­рой, Айкут Рамадан, Павел Головодов и Александър Алекса­ндров.

Сред играчите, които няма да запишат минути срещу тигрите от Бистрица, се очаква да са Галчев, Динчев, Аясс, МаламоВ, Йордан Йорда­нов, Цветанов, Цветков u Преслав Йорданов.

Първият мач между ЦСКА и Витоша през есента не се игра, тъй ка­то гостите отказаха двубоя на "Армията" заради страх от провокации. Така червените записаха служебна победа с 3:0.