"Извиках, колкото и да не ми беше добре, адвокатите, които се занимават с процеса, защото ми омръзна един велик клуб всеки ден да бъде в устата на хората с дългове, с проблеми".

По този начин премиерът Бойко Борисов коментира случващото се с ЦСКА след спечелването на Купата на България. Министър-председателят поиска от Българския футболен съюз развитие по връщането на "червените" в професионалния футбол.

"А и те момчетата играят добре. Аз съм играл с двама от тях, между другото, от тези, които взеха купата – с вратаря и левия бек. Бяха юноши при нас в Бистрица, страхотни сладури. И сега като ги гледам как се радват ми е кеф, защото ЦСКА направи това, което трябваше да направят всички друг отбори – със свои момчета, с характер, с желание, с надскачане дори на възможностите си, направиха нещо много добре", каза още Борисов, който беше гост в сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей, България".

"Затова се надявам БФС и адвокатите им да намерят начин да ги върнат в "А" група. Аз не мога да помогна, нямам власт, но изказах съображения. Виждам, че тръгват нещата и те самите цесекари го оценяват, за което им благодаря", каза още премиерът.