От ЦСКА-София обявиха днес, че отборът има нов треньор, но името му не бе споменато, като от клуба оставиха развръзката за утрешния ден. Всичко обаче вече е ясно и това според медиите в северната ни съседка ще бъде Едуард Йорданеску. 

От вестник "Газета Спортурилор" са се свързали с представители на семейството на треньора, откъдето са потвърдили информацията. Очаква се синът на местната легенда Ангел Йорданеску да бъде представен пред българските медии в четвъртък следобед на специална пресконференция. 

"Има незначителни детайли за доизбистряне, но всичко е ясно. Еди ще работи в България", съобщил близък роднина на Еди Йорданеску пред вестника.

А отделно изданието пише, че "преговорите са дали необходимия резултат и всичко е ясно". 

От "Газета Спортурилор" разкриват и с какви помощници ще дойде Йорданеску-младши на "Българска армия". Имената им са Александру Раду, Йонуц Стелеску и Богдан Първу, които следват треньора на повечето от местата, на които е работил до момента. 

Първият мач на Еди Йорданеску, който за последно изведе Пандури до трето място в румънския елит, начело на ЦСКА трябва да е в събота от 21:15 на „Армията” срещу Локомотив (Горна Оряховица).