Едуард Йорданеску е получил ултиматум от шефовете на ЦСКА, твърди "България Днес". Румънецът трябва да спечели следващите два мача срещу "Локомотив" (Сф) и "Берое", за да се чувства спокоен за поста си на "Армията".

До момента Йорданеску не оправдава големите очаквания и не успява да промени в положителна посока отбора след напускането на Христо Янев. Шефовете на "червените" начело с Гриша Ганчев са изключително разочаровани от представянето на футболистите срещу "Черно море".

"Червените" стигнаха до победата с много късмет след гола на Густаво Кулма в последните секунди на мача. ЦСКА изигра нов посредствен мач и босовете са наясно, че с подобна игра няма как да се намеси в борбата за титлата.

Йорданеску на няколко пъти призова да получи време, но търпението на фенове и шефове е към своя край. Така при негативни резултати срещу "Локо" и "Берое" треньорът може набързо да си стегне куфарите за Букурещ.

Голяма част от феновете настояват за треньор да бъде назначен техният любимец Любослав Пенев, който продължава да е без работа. Проблемът с връщането на Пенев в ЦСКА се казва Христо Стоичков. Един от акционерите в клуба е във влошени отношения с Любо, който не уважи бенефиса му през май в София.