Христо Стоичков прецака ЦСКА-София с избора на Едуард Йорданеску за треньор на отбора. Това е единодушното мнение на феновете и играчите на "червените".

Въпреки старанието и желанието за работа, румънецът така и не може да обедини футболистите и от мач на мач играта на ЦСКА става все по-трагична.

Върхът на безсилието на "червените" бе постигнат при отпадането от "Локомотив" (Сф) за Купата на България след загуба с 1:2 в квартал "Надежда".

След срамното представяне столът на Йорданеску е още по-сериозно разклатен. Румънецът най-вероятно ще получи последен шанс в домакинството срещу "Берое".

При отпадане почти сигурно Йорданеску ще трябва да стяга куфарите за Букурещ. Треньорът със скромна визитка дойде у нас по изричното настояване на акционера в ЦСКА-София Христо Стоичков.

Камата обясни, че е направил избора след като е получил препоръки от бившите си съотборници в "Барселона" Георге Хаджи и Джика Попеску. За негово съжаление Йорданеску тотално се проваля до този момент и не показва качества да води ЦСКА.

Собственикът Гриша Ганчев изгледа на живо резила в "Надежда" и си тръгна бесен от стадиона като единствено честити победата на "Локо". Друг от важните фигури на "Армията" Стойчо Стоилов отказа да отговори дали ръководството все още подкрепя Йорданеску.

Ганчев вече обмисля варианти за нов треньор, като този път изборът ще бъде негов, а не на Стоичков. Фаворити са обичайните заподозрени - Стойчо Младенов и Любослав Пенев. Двамата са любимци на публиката, а особено Пенев ще има пълната й подкрепа.

В момента Любо е без отбор, като единствената пречка за неговото назначаване са влошените му отношения със Стоичков. Стойчо от своя страна има договор с казахстанския "Атирау" до ноември, но при обаждане от Гриша Ганчев може да се завърне още по-бързо отново на "Армията".