Нечувани премии ще получат футболистите на ЦСКА-София, ако успеят да победят Левски в утрешния мач на „Васил Левс­ки".

„Меридиан Мач" научи, че финансови­ят благодетел на клу­ба Гриша Ганчев е обещал сериозна сума за играчите, ако взе­мат скалпа на най-ом­разния му отбор. Не е тайна, че победата за ЦСКА-София е много повече от три точки. От нея до голяма сте­пен зависи припознаването на клуба за наследник на фалира­лия ЦСКА. Точно за­ради това Ганчев дава мило и драго, за да стигне до крайния ус­пех, а няма съмнение, че играчите на Едуард Йорданеску ще са озверели, за да го зарадват.

От началото на сезона нито веднъж играчите на ЦСКА-София не са играли за допълнителни бонуси, като са взимали таки­ва само по вътрешния клубен правилник.

В Левски пък няма да има извънредни премии. Поне на този етап. Допълнителни бонуси евентуално може да има при го­ляма победа над отбо­ра на Едуард Йорда­неску. Откакто новите собственици са наче­ло на „сините", пре­миите на „Герена" се изплащат по нова сложна схема, която досега не е използва­на в България. При нея са важни много детайли, а основните от тях са моментното класиране на Левски, това на съперника и реномето му.

Двата отбора се изправят един срещу друг утре от 16.30 часа и мачът на стадион "Васил Левски" ще може да се проследи на живо в Gol.bg.