След двугодишна пауза утре един срещу друг ще се изправят вечните съперници ЦСКА и Левски. Въпреки летните събития при "червените", феновете на двата отбора очакват с огромно нетърпение сблъсъка на националния стадион "Васил Левски", който ще може да се проследи на живо в Gol.bg.

От "Герена" са категорични, че това не е автентичният ЦСКА и отричат двубоят да е Вечното дерби на България. Ръководството на 26-кратния шампион нарича "армейците" "преименуваното дружество" и не спира да твърди, че това е Литекс, който се е преместил да играе в София. Тонът от шефовете на "Армията" за момента е по-умерен, но нищо чудно това да е затишие пред буря.

Двете агитки обаче водят ожесточена словесна война и не спират да се обстрелват с декларации. Напрежението преди срещата витае във въздуха, расте буквално с всяка изминала минута, а приятели не спират да водят спорове помежду си дали това е Вечното дерби или не. Именно този въпрос ще зададем и ние към нашите читатели, а по-късно ще обявим и отговора. Сега всичко е във ваши ръце!