Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели, че очаква пълни трибуни в събота за мача с Лудогорец. Специалистът даде интервю за предаването „Спорно за спорта” по телевизия BiT.

„Планът ни по никакъв начин не се промени предвид ангажирането на наши състезатели с различните национални гарнитури. Двубоят с Левски вече е забравен и мислим единствено за мачовете, които ни предстоят. Целта пред отбора е всеки мач да излиза за победа и да показва добри игри. Сигурен съм, че ако сторим това, ще сме пред Левски в крайното класиране. Чужденците напълно осъзнават в какъв отбор са дошли".

"Запознати са с мястото, на което се намират. Проблемът е с адаптацията при някои от тях. При Каранга мисля, че се получи от самото начало. За Бодуров няма какво да кажем, той е българин и знае много добре къде е. При Меркадо и Кубемба е малко по-бавно. Ние сме зад тях и им имаме пълно доверие. Въпрос на време е да покажат своите качества”, заяви старши треньорът на ЦСКА. 
Все още сме далеч от това да говорим за някакъв стил на игра. Ще започнем, когато побеждаваме, а с това ще дойде самочувствието и увереността в нас. Правим всичко крачка по крачка”, сподели Белчев.

„Трябва да бъдете сигурни, че ще дадем най-доброто от себе си в мача с Лудогорец. Надявам се стадиона да е пълен, защото имаме нужда от нашите фенове. Дано след мача всички да бъдем щастливи”, сподели Стамен Белчев.

„Истинско удовлетворение ще изпитам, когато видя отбора да играе със самочувствие и лекота. Да владеем топката и да играем по-бързо. От желанието и старанието съм доволен от всички. Но при някои не се получава в даден мач. Не всеки път 11 човека играят на едно и също ниво. Пропуските не са фатални. Трябва да се види желание и амбиция в играчите. Ако това е налице, резултатите няма да закъснеят”, добави треньорът на ЦСКА.

„Разбира се, че се интересувам от дубъла. Все пак бях и наставник на тима, преди да поема първия състав. Постоянно си комуникирам със Светльо Тодоров. Следим и коментираме изявите на футболистите. Който покаже постоянна и добра игра, вратите на първия отбор са отворени за него. Нормално е във всеки мач за ЦСКА да се играе силно, а не при един силен двубой да ги правим звезди”, каза Стамен Белчев.