ЦСКА ще има нов дизайн на екипите си за следващия сезон. Те вече са готови и в София са били изпратени мостри, съобщава "Тема спорт". 

Новият вид на фланелките доста ще се различава от сегашния, като от клуба разкриха, че той ще е много авангарден и очакват да се хареса на феновете. Изработката е уникална за родните ширини и е правена във фабрика в Германия. Както и досега ЦСКА ще продължи да разчита на екипи на големия спортен концерн “Адидас”.

Очаква се от клуба да представят новите екипи до няколко дни. Има шанс дори това да се случи в навечерието на дербито с Левски на 28 юни.

От “Армията” този път са си подготвили нещата отрано и няма да се стигне до ситуацията от миналата година. Тогава новите екипи пристигнаха след първия мач със Славия. Отборът пък игра с тях едва във втория кръг срещу Верея в Стара Загора.

Освен това нямаше и голяма бройка поръчани фланелки и продажбата им във фен магазините бе ограничена. Те се появиха на пазара в началото на тази година и бяха разграбени набързо. Цената им бе 89,99 лева, а за име и номер се доплащаше допълнително 5 лева. Очаква се и сега стойността да е подобна.

Дизайнът на екипите в момента е с две бели ленти преминаващи през средата на фланелките, но новият няма да има нищо общо. От ЦСКА обаче ще го запазят в тайна за още няколко дни.