Легендарният бивш треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира пред CSKA.BG отминалия сезон в Първа професионална лига и актуални въпроси като търга за емблемата.

"Сезонът е успешен при това развитие на нещата. Беше направен нов отбор. В хода на сезона отборът доби вид и мисля, че към края вече стоеше добре. С добър темп се разви отборът и даже играчите според мен не показаха пълния си потенциал. Треньорите обаче имат добра основа да допълнят селекцията и да създадат още по-голяма конкуренция. Така вече можем да сме сериозен конкурент на Лудогорец и може още тази година да станем шампиони.

Емблемата се върна там, където й е мястото. Тя принадлежи на отбора, който играе на Армията. Създаде се изкуствен натиск от различни страни и е добре, че всичко завърши благополучно. Това ще консолидира допълнително публиката. Връщане назад няма! Не е хубаво и не е спортсментско да се действа по такъв начин, както направиха нашите опоненти, но за съжаление това е част от играта", заяви Аспарух Никодимов.