Галерия

Административният директор на ЦСКА-София Милко Георгиев отговори на ЦСКА 1948, откъдето заявиха, че се надяват хората на Гриша Ганчев да изплатят цялата сума от търга за емблемата и активите на фалиралото дружество. Преди минути от "Българска армия" спечелиха дългоочаквания търг с огромна оферта от 8 милиона лева. Най-близката до нея е била на стойност 3 млн. лв. при минимална сума от 1,65 млн. лв.


"На базата на какво изразява подобни опасения? От днес нататък стана ясно едно – феновете защитиха ЦСКА и им се покланяме. Зарязаха работа, семейства и реват като малки деца. По отношение на търга – идват палячовците от Лудогорец 1948 (б.р. - говори за ЦСКА 1948) и участват с техни фирми с оферти разлика по 200 хиляди лв. Какво следва? Госпожата горе (б.р. - Дора Милва) трябва да разпредели парите, защото трябва да е ясно за какво ще отидат. Процесът не е елементарен, чак след него ще се доплати офертата. Не знам какъв срок има, 3-4 месеца, но не съм сигурен. Явно Газдов е по-наясно", каза Георгиев.

"Войната не е приключила, очаквам да излезе нещо ново срещу нас, да бъде задействан друг механизъм. Очаквам всичко, днес също е станала простотия, която не искам да коментирам сега. Тези хора няма да ни оставят на мира, искат да прекръстят всички на Лудогорец. Питам ги: по-миналото лято защо Домусчиев не оздрави ЦСКА, когато му го предложиха, а сега праща палячовци. Около 3 млн. е най-високата им оферта. Дошли са по-рано на търга, не знам, могат да са прекарали нощта заедно (б.р. - говори за Никола Газдов и Дора Милева). Емблемата категорично е наша", добави Георгиев.

Всичко за днешния търг четете ТУК!