Един от легендарните футболисти на ЦСКА - Георги Денев-Кучето, говори пред CSKA.BG. Той засегна темите за последното домакинство на Лудогорец, както и предстоящия сблъсък с Ботев Пловдив в неделя.

"Най-тежкото отмина - мачът с Лудогорец. ЦСКА имаше всички предпоставки да победи, но не успя, тъй като и съдията повлия на крайния резултат. Груба грешка направи при изгонването на Кевин Меркадо, не беше за втори жълт картон. Но и след това се видя, че армейците стояха пак добре на терена, независимо, че бяха с човек по-малко", коментира Денев.

"Разбира се, не мога да подмина и намесата на вратаря Георги Китанов при попадението на Върджил Мисиджан. Наистина груба грешка, но кой не бърка? Не трябва да го виним, тъй като Китанов е млад вратар, има голямо бъдеще пред него. Но във футбола е така - един път спасяваш отбора си и всички те величаят, след това правиш една грешка и мненията са на другия полюс", сподели бившият футболист на ЦСКА.

"От миналия сезон виждам едно - отборът върви по възходяща линия. Стамен Белчев си върши работата много професионално и тепърва добрите резултати предстоят. Фернандо Каранга е добър нападател и дава класа в нападение. Мощен е, с доста добра техника, има хубава игра с глава, помага и във фаза защита, което за един нападател в днешния футбол е много важно", допълни той.

"Сигурен съм, че още тази неделя ЦСКА ще спечели първите си три точки в първенството, въпреки че Ботев Пд е сериозен съперник. И всичко ще си дойде на мястото. Щом Гриша Ганчев се е заел с ЦСКА, за мен това е ясен сигнал, че още този сезон ще сме шампиони. В щаба има и още спортни хора, като Стойчо Стоилов, например, които си разбират от работата и клубът ще върви във възходяща линия", завърши пред CSKA.BG Георги Денев.