От Ботев (Пловдив) решиха да постъпят великодушно и да не подават жалба за поведението на администратора на ЦСКА Димитър Вутов след мача, пише "Меридиан Мач". Известно е, че служебното лице на "червените" потърси след мача саморазправа с Йордан Минев от "канарчетата" и удари с глава защитника. 

В конфликта се включи и кондиционният треньор на ЦСКА Томас Нойберт, но този път той не бе толкова агресивен и остана встрани от сблъсъка. Вутов и Минев трудно бяха разтървани от футболистите на двата отбора, като в ролята на умиротворители влязоха Раул Лое от домакините, както и вратарите на Ботев Иван Чворович и Даниел Кайзер, както и бразилецът Алваро Юлиано. 

Не е невъзможно обаче дежурният делегат на срещата да е описал инцидента в доклада си. Това би донесло тежко наказание на администратора на ЦСКА. Според чл. 34, ал. 1, т. 6 на Дисциплинарния правилник на БФС и във връзка с чл. 23, ал. 2. т. 2 (е) той рискува да бъде наказан за удара да не стои на резервната скамейка на "червените" в следващите 8 мача и да плати глоба от 1500 лева за хулиганското си поведение.