Японската състезателка по синхронно плуване Акане Катахира направи фурор в своята страна с порнофилмите, в които участва.

Тя дебютира в началото на годината, след като подписа договор с продуцентите от компанията „Мутеки“. Нейната първа изява скандализира традиционното общество, но ценителите в жанра признаха качествата на русалката.

„Тя въплъщава в себе си красиво атлетическо тяло, отлична гъвкавост и огромен размер гърди - пишат порнокритиците за новата звезда в горещите филми. - Всичко това е гаранция за динамичен секс.

26-годишната Акане е считана за един от най-големите таланти в своя спорт. Единственият й проблем е нейната голяма гръдна обиколка, която не е типична за синхронното плуване.

„След като циците ми започнаха да растат през първата година в гимназията, това се превърна в проблем - обясни Катахира. - Никоя състезателка в синхронното плуване не може да си позволи подобни гърди."

При първите снимки на порносцени красавицата се притеснила. „В началото имах вътрешен конфликт, но след като приключихме, екипът каза, че съм се справила отлично."

Катахира правила за пръв път секс, когато е на 14 години. „Беше болезнено. Чак на 19 започнах да изпитвам удоволствие от секса", добави японката.

Тя е била в разширения национален отбор на нейната страна за олимпийските игри, но не попада в състава.