Джонатан Тейвс вкара гол от пауърплей 3:09 минути след началото на продължението за победа на Чикаго с 4:3 срещу Минесота в мач от Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ). С това Черните ястреби съкратиха на пет точки аванса на своите съперници на върха в Западната конференция и изпревариха Сан Хосе за второто място. 

Райън Сътър беше отстранен от игра за задържане в средата на допълнителната част, а Тейвс се възползва от численото предимство и донесе победата за Чикаго. Той стигна първи до шайбата след спрян удар от вратаря Дарси Кюмпер и я прокара между кънките му за крайното 4:3.

Звездата на Черните ястреби записа и две асистенции, а Ричард Паник завърши мача с едно попадение и едно голово подаване. Кори Крофърд пък спаси 35 от 38-те удара към вратата на гостите, които прекратиха серията си от осем поредни загуби срещу Минесота в редовния сезон.

Нино Нийдерайтер направи две асистенции за Минесота, а Кюмпер спаси 28 удара на вратата си. Ерик Хаула пък се разписа за домакините 3:03 минути преди края на третата част за равенството 3:3, след като Марко Скандела пренесе шайбата през цялото поле и я подаде към голмайстора.