Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс остана изключително разочарован, че отборът му отпадна на 1/16-финалите на Лига Европа.

"Мърсисайдци" загубиха от турския Бешикташ с 5:4 след дузпи, след като турците победиха противника си с 1:0 след края на редовното време и продълженията.

"Ние сме изключително разочаровани, разбира се, че отпаднахме по такъв начин. Успяхме да създадем добри положения през първото полувреме и направихме нещата много трудни за домакините", обяви той на пресконференцията след мача.

"Защитавахме се много добре в развоя на мача и турците създадоха много малко положения пред вратата ни".

"За съжаление направихме една груба грешка, която ни коства попадение във вратата. Преди домакините да ни вкарат гол ние се чувствахме много удобно на терена и владеехме инициативата".

"Целта ни като цяло бе да запазим вратата си суха, което е нормално предвид факта, че играхме далече от дома".

"Липсваше ни креативността за съжаление. След като Бешикташ ни вкара гол ние отново продължихме да владеем повече топката, но след тяхното попадение не създадохме много положения".

"Искам да поздравя турските домакин за този успех. Тяхната публика бе невероятна, прилича ми на нашата. Изпуснатата дузпа на Деян Ловрен? Не мога да кажа, че съм разочарован от него, защото той изнесе много силен мач. Момчето бе уверено, че ще вкара дузпа и пое отговорност. Да, изпусна, но и такива неща стават във футбола", завърши той.