Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев не беше доволен от представянето на отбора.

"Как оценявам Лудогорец ли? Слаб, слаб, много слаб. Имаше голяма пауза. След такава трудно се влиза в първенство. За съжаление ние не успяхме да влезем във важен мач по начина, по който трябваше. Това не е отборът на Лудогорец. Да се надяваме, че другата седмица този тим ще изглежда по друг начин. Това е работа на треньорите, да анализират. Аз смятам, че в Копенхаген можем да постигнем победа, а дали ще се класираме, това зависи от резултата". 

"Има поука от този мач. Играчите трябва да се подготвят и да играят нашата игра. Лудогорец не прави разлика дали играе у дома или е гост. Смятам, че имаме много шансове да ги победим там. Ние играем за нашата чест. Отиваме и играем на кръв".

"За нас приоритет е спечелването на шампионската титла и нов пробив в евротурнирите, в Шампионска лига. Това ни е най-голямата цел. Лига Европа, общо взето, освен престиж не ни носи нищо. Има какво да надградим, това е ясно. Не може да стоиш на едно ниво. Дори да стигнеш върха, сигурно има и по-висок връх. Има какво да се прави, но няма да го кажа на вас", каза Домусчиев.