Сент Етиен - Манчестър Юнайтед, среща-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа, стадион "Жофроа Гишар", 19:00 часа българско време. 

Групата на Ман Юнайтед за мача: Де Хеа, О'Хара, Ромеро, Бейи, Блинд, Фосу-Менса, Рохо, Смолинг, Валенсия, Йънг, Карик, Фелаини, Мата, Мхитарян, Погба, Лингард, Швайнщайгер, Ибрахимович, Марсиал и Рашфорд

Kонтузени: Руни, Дармиан, Джоунс
Наказани: Ерера
Извън групата: Шоу

Гледайте мача на живо тук!

Прогноза на Gol.bg:
Няма никакво съмнение кой е големият фаворит да продължи напред, особено след като постигна победа на "Олд Трафорд" с 3:0 след три попадения на Златан Ибрахимович. Това е Манчестър Юнайтед, точно така. 

Днес се очаква Моуриньо да направи някои ротации в състава си, тъй като през уикенда пред тима предстои финален двубой в турнира за Купата на Лигата и съответно голям шанс за трофей.

Жозе пренебрегна отново Шоу в групата за мача, докато Руни, Дармиан и Джоунс са с травми и също не бяха включени в нея. Ерера е поредният играч на Юнайтед, който е аут, но заради наказание. 

Сент Етиен пък е загубил 5 от последните си 6 мача срещу английски отбори, като тимът е допуснал три или повече гола във всеки един от последните си три двубоя. 

Юнайтед е продължавал напред в 18 от последните 19 случая на директни елиминации, когато е печелил първия двубой. 

Интересно е да се отбележи, че Ибра е вкарал повече голове срещу Сент Етиен, отколкото срещу всеки един друг отбор в своята кариера - 17 попадения. 

Гостите са спечелили само една от последните си седем визити във Франция, макар че в пет от тях отборът бе врътнал ремита. Нашата прогноза за този мач е успех с 1:0 за домакините, тъй като едва ли Юнайтед ще се раздаде максимално и ще излезе с титулярите днес.

Резултат: Сент Етиен - Манчестър Юнайтед 1:0