Вратарят на ФК Копенхаген Робин Олсен не допусна гол в 21-и мач през този сезон при равенството 0:0 срещу Лудогорец в реванша от 1/16-финалите на Лига Европа на стадион "Паркен" снощи.

Така след успеха с 2:1 в София в първия двубой датчаните за първи път в 25-годишната си история достигнаха до осминафиналите на надпреварата.

"Задачата ни беше да продължим и успяхме да я постигнем. Това е добре, но все още не ни задоволява, защото искаме още. Целта ни е да стигнем възможно най-далеч. Ако играем както в Шампионската лига, имаме добри шансове", коментира шведският страж.

"Лично аз съм доволен от представянето си. Не допуснах гол, което беше най-важното. Защитавахме сме отлично като отбор. Помагахме си на терена и за пореден път показахме, че срещу нас е трудно да се вкарва", допълни той.

Крилото Юсеф Туту се надява да получи шанс да се изправи срещу идола си Златан Ибрахимович от Манчестър Юнайтед.

"Надявам се жребият да ни прати Манчестър Юнайтед. Аз съм голям фен на Златан. Готов съм да го изям, макар че ще бъде трудна задача", каза с усмивка Туту, който отбеляза втория гол за успеха на ФК Копенхаген срещу Лудогорец в София.

"Би било добре, ако ни се падне отбор, срещу който ще имаме по-големи шансове да се класираме напред, но аз лично много искам да се изправя срещу Ибрахимович на терена. Той е на 35 години и не знам дали ще имам друг шанс за това. Така че, заповядай Юнайтед", каза още Туту.