Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че в неделя "червените дяволи" ще загубят гостуването си на Мидълзбро във Висшата лига.

Специалния смята така заради натрупана умора на отбора и заяви, че на "Олд Трафорд" имат много врагове. Снощи Юнайтед се класира за 1/4-финалите на Лига Европа след победа с 1:0 над Руския Ростов, а това беше трети мач за отбора в последната седмица.

"Опасявахме се от продължения, беше труден мач. На теория нашият противник беше само Ростов, но ние имаме много врагове. Беше ни трудно да играем с 10 души в понеделник (б.р. - 0:1 от Челси за ФА Къп), беше ни трудно и днес", каза Моуриньо след успеха над руснаците.

"Много биха казали, че трябва да вкарваме повече, но аз съм доволен от играчите, те са невероятни. Може би в неделя ще загубим мача, натрупаната умора си има цена. През първото полувреме бяхме свежи и доминирахме на терена. Създадохме доста положения и Ростов не можеше да мине центъра".

"Изглеждаше сякаш ще отбележим няколко гола и ще решим всичко в мача. Но те също показаха добра игра и ни създадоха проблеми", каза още Моуриньо.