Нападателят на Ливърпул Садио Мане очаква победата над Тотнъм да върне Червените на правия път и те да завършат силно сезона. 

Сенегалецът вкара и двата гола за отбора си, който нямаше успех в първенството през 2017-а, но успя да спечели и така запази отлични шансове да завърши в Топ 4. 

„Не зная какво ще стане до края, но мога да кажа, че увереността отново се завърна в тима“ заяви Мане, който с 11 гола е водещият реализатор на Ливърпул. 

„Станалото-станало. Имаме обаче качествен тим и сме мотивирани да продължим да се подобряваме и да постигнем максимума до края на кампанията. През сезона е нормално понякога да имаш слаби моменти. За нас това бяха 3-4 седмици, но те вече са зад гърба ни. Трябваше да реагираме и го направихме“ добави той. 

„Сега целта ни е да спечелим всичките си мачове, които остават, но трябва да мислим единствено за този, който предстои. Имаме време за почивка и тренировки и трябва да го използваме добре“ каза още Мане. 

Мърсисайдци нямат мач този уикенд, тъй като отпаднаха от ФА Къп, така че утре отборът ще замине за испанския курорт Ла Манга, където ще остане на подготовка до края на седмицата.