Още по темата

 

Още преди две години бившият селекционер на Чили и настоящ на Аржентина – Хорхе Сампаоли, направи скандални разкрития относно звездите на южноамериканския шампион.

Още по темата

 


Алексис Санчес, Артуро Видал и компания изненадващо не се класираха на световното първенство в Русия догодина и спецът смята, че основната причина за това е лошата дисциплина в отбора. "Има играчи, които не отговарят на изискванията. Всеки път, когато виждам Едуардо Варгас, изглежда все по-лошо. Матиас Фернандес също не отговаря на нивото, към което се стремях. Маурисио Пиниля мисли само за празници. Никой от тях не става", заяви тогава Сампаоли, след което подхвана и Видал, който нееднократно се е забърквал в пиянски скандали.

"Артуро обича бутилката и не може да бъде контролиран. Когато се връщахме с полет до Лима, дойде при мен и ме попита дали може да пие бира, която си е купил от летището. Отговорих му отрицателно и обърнах случая към ръководството на федерацията. Никой обаче не ме взе под внимание. После Видал и други играчи, отвориха бутилка уиски в самолета. Гари Медел също обича развлеченията, но вече не пие. Алекис Санчес пък се събужда със слушалки на ушите и обядва сам без да комуникира с никого", добави Сампаоли.

Преди няколко дни жената на вратаря Клаудио Браво - Карла Прадо, също заяви, че в националния отбор на Чили е пълно с футболисти, които са любители на чашката

На снимката: През 2015 г. пияният Видал катастрофира с червеното си Ферари.