Президентът на Сливен Йордан Лечков сериозно се похвали и си направи безплатна реклама.

"Искам да заявя най-категорично, без да звучи самохвално, но едва ли има такъв човек в България, който да е хванал един отбор от А окръжна група, да е минал през В група, Б група и в момента в А група да има най-хубавата база у нас".

"Да е дал на толкова млади хора възможност да се развиват. Смятам, че футболистите и треньорите не си заслужават парите. Прекалено добри и големи пари получават за нищо работа", сподели Йордан Лечков пред "Канал 3".


"Не виждам от какво мога да се срамувам. Сливен е един от най-стабилните отбори в материално и финансово отношение. Ако ЦСКА ни се издължат, ние ще се издължим на всички. Имаме реални заплати и реални осигуровки".

"Задлъжнели сме към държавата, защото ЦСКА не ни се издължава. От март-април ни дължи 610 хиляди лева, а ги няма. Ще ги спра за лиценза, ако не ги платят. Оттам няма никакви индикации, че ще ги дадат", добави кметът на Сливен.

За Дуци Симонович той каза: "Аз съм дал и направил всичко и съм дал възможност да се реализира. Той е в заем. Давам пари и чакам резултати. Имаме две 13 места".