Селекционерът на България по футбол - Лотар Матеус, отново е ерген. Днес легендарният германец официално прекрати пореден брак. Лотар се разведе с последната си съпруга - Лилияна, в Залцбург.

Както е известно, 49-годишният Матеус вече имаше три развода зад гърба си, а това бе четвъртият му опит да създаде семейство, но така и не успя да се задържи до една жена за дълго време.

И 23-годишната Лилияна обаче не намери начина да опитоми плейбоя, а и самата тя кръшкаше достатъчно, за да се разпадне съюзът им и в крайна сметка да се стигне до раздяла.

В Залцбург е официалният адрес на Лотар Матеус, като той се установи там докато водеше Ред Бул Залцбург, а тогава бе женен още за третата си съпруга Марияна Костич, с която се раздели официално през 2008, макар че треньорът ходи с Лилияна от 2007-ма година.

Матеус и Лилияна се ожениха през януари 2009 година в Лас Вегас. След скандал между двамата през лятото на 2010 година обаче, Лилияна кръшна с италиански плейбой, а Лотар се утеши в прегръдките на студентката Ариадне.