Националният вратар Ники Михайлов и певицата Алисия са влюбени като гълъбчета.

Футболистът остави гальовно послание на стената си във Фейсбук, както и в личния си сайт, отправено към половинката му. То е придружено от снимка, на която бившата на Божинов целува вратаря нежно по бузата.

"Пате, Честит Св. Валентин! Обичам те, защото ме правиш много щастлив! Обичам те не само заради красивото ти лице или заради милата ти усмивка, или заради сладките ти думи - обичам те заради самата теб".

"Искам винаги да си усмихната и щастлива и да се чувстваш обичана. Влюбвам се в теб всеки ден, обичам те! :)", изля се Ники Михайлов.



Алисия не закъсня: "Любов моя, това е най-милият жест, който си правил за мен, най-милите думи, най-ценният и скъп подарък, по-ценен и скъп от всички материални неща, от всички Louboutin-и, Chanel-и и т.н."

"Остави ме без дъх и просто чакам с нетърпение да се прибереш от тренировка, за да те прегърна и да ти кажа и аз колко много те обичам!", струи любов от отговора на Алисия.



Феновете на двойката веднага се активираха и им написаха мили коментари, част от които галсяха: "Много сте сладки, обичайте се винаги все така силно!", "Ах, че сладко! Дано този празник ви направи още по влюбени един в друг", "Прекрасни сте, нямате равни".