Ръководството на Левски е все по-близо до привличането на Кевин Бру.

В началото на тази седмица отново се зашумя около този трансфер и по всичко изглежда, че той ще се осъществи, тъй като днес станя ясно, че Бру е дал положителен отговор за преминаването си в Левски.

В момента Кевин играе за втородивизионен Истър, но е готов да премине още този трансферен прозорец на "Герена", ако сините се разберат с френските си колеги.

Както е известно, още през миналото лято двете страни се бяха разбрали по финансовите параметри, играчът дори пристигна в София
за медицински прегледи, след което Иво Тонев обяви трансферът за почти сигурен, но той така и не стана.

Футболистът има договор с французите до лятото на 2014 година и шефовете на Левски ще трябва да се бръкнат за трансферна сума.

В същото време се разбра, че португалската колония в Левски може да се увеличи с още един футболист. Халф от страната на мореплавателите е на път да акостира на "Герена", тъй като е на челно място в списъка с желани играчи от Илиан Илиев.

На този етап обаче това може да се случи само ако бъде продаден или пуснат под наем Сьорд Арс. "Сините" искат да се освободят от високата му заплата и чак тогава могат да си позволят да доведат друг чужденец.