Берое успя да се класира за 1/8-финалите на турнира за Купата на България, след като елиминира аматьорския Видима Раковски след общ резултат от двата мача 8:2.

Срещата се игра на "Трейс Арена" в Стара Загора, а заралии достигнаха до убедителен резултат от 5:2 без абсолютно никакви проблеми.

Момчетата на Петър Хубчев, които са актуални носители на трофея, откриха чрез Динков в 21-ата минута. Той получи пас от Зехиров  и със силен удар от 21-22 метра прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Христов.

Преднината на заралии бе удвоена в 25-ата минута след нов гол на Динков, този път от дузпа. Тя бе отсъдена за нарушение срещу Георги Андонов.

В 59-ата минута Берое стигна до трети гол. Зехиров отне топката от Крачунов и излезе сам срещу Христов, но реши да подаде към Андонов, който не сгреши.

В 67-ата минута резултатът стана разгромен, след като Берое вкара четвърти гол. Мартинс отправи удар, който бе спасен от Христов, след което стражът на Видима спаси и добавката на Андонов. В крайна сметка топката отново попадна в Мартинс, който при втория си опит не сгреши от 6-7 метра.

В 86-ата минута Видима стигна до гол на честта, след като Кирев излезе сам срещу Макенджиев и реализира.

Три минути след това обаче Стефан Крачунов вкара също за Видима и намали на 2:4. Той засече топката с глава след центриране от корнер и бе точен. 

В 92-ата минута Елио Мартинс оформи крайното 5:2, след като реализира от близка дистанция.