Берое и Черноморец не се победиха и завършиха при равенство 1:1 в среща от 13-ия кръг на "А" група, която се игра на стадиона в Стара Загора.

Преди срещата домакините бяха абсолютни фаворити за крайния успех, но момчетата на Петър Хубчев така и не оправдаха очакванията на своите привърженици.

Гостуващият тим откри резултата с попадение на Стоянов в 8-ата минута, но домакините стигнаха до ремито с гол на Стойчев в 54-ата.

След срещата Берое има 16 точки и заема 8-ото място в класирането, докато бургазлии са с 12 точки и са на 11-ата позиция.

Домакините могат да съжаляват повече за пропуснатата победа, тъй като в доста големи моменти от мача бяха по-активният отбор на терена.



Срещата започна по страхотен начин за гостите и те стигнаха до попадение само след осем минути игра.

Петър Атанасов центрира в наказателното поле, където Крум Стоянов успя да засече топката и с техничен прехвърлящ удар  я прати във вратата на Караджов.

В следващите минути домакините понатиснаха съперника си, като Пламен Крумов на два пъти отправяше удари.

В 28-ата минута Берое имаше страхотен шанс да изравни. Той бе изведен сам срещу вратаря Ник Дашев, но стреля неточно.

До края на полувремето не се случи нищо кой знае колко фрапантно и нямаше повече голове.

След почивката обаче Берое понатисна противника си и в 54-ата минута домакините успяха да изравнят резултата.

Пламен Крумов центрира от корнер в наказателното поле на Черноморец, където Борислав Стойчев засече топката с глава и я прати във вратата на бургазлии.

До края на мача Берое натисна своя противник, но домакините така и не успяха да стигнат до победен гол и да спечелят три точки.

В крайна сметка двата тима врътнаха реми с по един гол.

БЕРОЕ - ЧЕРНОМОРЕЦ 1:1
0:1 Стоянов 8'
1:1 Стойчев 54'

БЕРОЕ: Караджов, Крумов, Стойчев, Иванов, Илиев, Джоман, Елиаш, Каядо (86 - Зехиров), Мартинс, Ронкато (74 - Горанов), Андонов (52 - Христов)

ЧЕРНОМОРЕЦ: Дашев, Чико, Тр. Траянов, Кавдански, Филипов, Балтанов, Траянов, Фонсека, Амари (90 - Гамаков), Стоянов (78 - Ангелов), Атанасов (46 - Пехливанов)