Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров призна след загубата от Лудогорец с 0:2, че разликата в класите на тимовете е голяма

Той допълни, че специално в тази среща вратарят на шампионите Владислав Стоянов е допринесъл за това отборът му да не вземе нещо от срещата.

"Опитахме се да се надиграваме, но разликата в потенциала е очевадна. В днешната среща разликата бе Владо Стоянов", каза Херо веднага след края на срещата.

Именно Владислав Стоянов направи и първата сериозна намеса в мача, след като спаси отбора си, отразявайки изстрел на играч на домакините, който беше останал очи в очи с него. През второто полувреме вратарят спаси и опасен удар с глава, след който топката можеше да попадне в мрежата му и резултатът да бъде изравнен.

"Мисля вече за следващия мач. Днес бяхме 13 човека, имаме двама контузени, двама с червени картони, не знам дали ще събера 11 души за мача ни срещу Нефтохимик в следващия кръг", сподели тревогите си той.

"Опитвахме се, искахме да играем футбол. Но неумението пред гола и грешките, които допуснахме, бяха решаващи. Лудогорец има по-опасни изпълнители, възползва се от нашите грешки и спечели закономерно", призна Херо.