Английският национал Андрос Таунзънд бе много доволен, че снощи оправда доверието на селекционера Рой Ходжсън и вкара страхотен гол, носейки равенството 1:1 в контролата с Италия. 

Крилото на Тотнъм се разписа малко след като влезе от пейката, реализирайки третото си попадение в 7 мача с екипа на Трите лъва. Той има само 9 мача като титуляр във Висшата лига през сезона, но продължава да бъде част от състава на Ходжсън. 

„Беше наистина много приятно. Не е тайна, че имаше доста критики за включването ми в отбора, както обикновено, но всеки път, когато облека националния екип се справям добре. Това е третия ми гол в седем мача за Англия и бе важно да затворя устите на някои критици. Направих го и се гордея с представянето си“ каза Таунзънд след мача пред „Скай Спортс“. 

„Цяла седмица мислех за тези критики и силно исках да изляза на терена и да покажа, че мога да играя добре. Когато вкарах веднага си помислих за тези, които твърдяха, че изобщо не трябва да припарвам да отбора“ добави още играчът на Тотнъм.