Голмайсторът на английската Висша лига през този сезон Джейми Варди призна, че все още не може да повярва на това, което се случва на него и на Лестър Сити.

29-годишният английски национал, който допреди 3 години риташе в аматьорските лиги на Англия и работеше допълнително на пълен работен ден, има 18 гола от началото на сезона във Висшата лига, а Лестър Сити има аванс на върха в класирането от 5 точки пред втория Тотнъм.

"Ощипвам се, когато се събудя, за да съм сигурен, че не сънувам. Но ако трябва да бъда честен, винаги съм работел много здраво, за да стигна до тук. Едно време беше много трудно, когато играех футбол и отделно трябваше да работя, защото влагах много усилия просто за да имам прилична работа", каза Варди, който преди дни преподписа с Лестър за нови 3,5 години. Според новия договор нападателят ще прибира по 80 хиляди лири на седмица.

"Никога не съм предполагал, че ще успея да се развия толкова много, но желанието ми винаги е било само едно - да играя и се надявам това да продължи по-дълго време. Когато бях в Халифакс, не си и представях, че ще стигна до Конференцията. След това дойде Лестър, а после и националният отбор. Това е нещо, което се случва веднъж на милион години, но зад него стои много усърдна работа", добави Варди.