Нападателят на Тотнъм Хари Кейн призова съотборниците си да спечелят титлата на Англия в памет на треньора в школата на клуба Уго Ехиогу, който почина в петък от сърдечен удар. 

Вчера Шпорите загубиха от Челси с 2:4 в полуфинал за ФА Къп, но в първенството остават близо до Сините, като изостават на 4 точки от тях няколко кръга преди края и имат шанс да триумфират. 

„Разбира се, че последните два дни бяха изключително трудни за нас. Уго бе страхотен характер и всички бяхме шокирани от новината. Разбира се, че ще направим всичко, за да спечелим лигата за него. Искахме победа и в този мач, но за съжаление не успяхме да я постигнем” заяви Кейн. 

„Остават още 6 много трудни мача във Висшата лига, но и знаем, че не можем да контролираме това, което Челси ще направи. Ако те получат вдъхновение от този успех, нека да е така. Нашата задача е да спечелим колкото можем повече от двубоите, които остават започвайки от сряда с трудното гостуване на Кристъл Палас” добави той, като бе разочарован от поражението от Челси. 

„Трябва да намерим начин да печелим подобни двубои. Въпреки че доминирахме дълго в дълги периоди, Челси намери начин да ни победи, като това се случи и преди две години на финала за купата на Лигата, когато играхме срещу тях. Разочаровани сме, но не можем нищо да направим, а само да опитаме да спечелим своите срещи” каза още Кейн.